4 Ağustos 2010 Çarşamba

pizza pizza sipariş rezaleti....

dün akşam evde yemek yapmaya üşenmem sebebiyle pizza pizza dan pizza siparişi verdim, siparişi verdiğim zaman saat 20:37deydi.  eve gönderdikleri tanıtım kağıdında 45 dakika içinde ulaşmadığı takdirde pizzanızın parasını geri iade yazıyoruz şeklinde tanıtım vermişlerdi.
saat 21:45 sıralarında bir kaç kez aradıktan sonra pizzalarımız elimize ulaştı. getiren kişi geç getirdiği için özür bile dilemedi. ardından firma yetkilisini arayıp şikayette bulundum. hem 45 dakika da getiricez diye söz verip getirmedikleri hemde davranışları nedeniyle.. firma yetkilisi ilgili olarak davrandı. yarın tutarın geri iade edeceklerini söylediler.
bugün firma da çalışan biri tekrar geldi. öncelikle şikayet etmemiz sebebiyle bir tavırla geldiler. kesilen paranın kendi maaşlarından kesildiği, çok zor şartlarda çalıştıklarını ama genede istiyorsak parayı vereceklerini söylediler.
insan o kadar zor durumda kalıyor ki anlatamam. hem acımacız  hemde şımark oluyorsunuz çalışanın gözünde. firmaların tanıtımlarını yazdıklarını uygulamadığımız zaman gördüğümüz bu tavrı haketmiyoruz sanırım......

3 yorum:

  1. Pizza Pizza'yı bu tutumundan dolayı kınıyorum, çalışanlarına bu eziyeti yapmaya ve insanları vicdanlarıyla başbaşa bırakıp al napıyosan yap demelerine hakkı yoktu..Yazık..

    YanıtlaSil
  2. kesinlkla canım ya. kapıya tekrar geldikleri zaman o kadar kötü muamele gördüm ki anlatamam. birden kendimi çok acımasız, gaddar hissettim.

    YanıtlaSil
  3. slm, çok güzel bi blogun var, hemen izleyicin oldum, bu arada bnm de ikizimle açtığım bi blog var, eğer bakmak istersen
    http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

    YanıtlaSil

 
©Vintage butterfly for zeynep desing by Cns'desing