3 Ekim 2010 Pazar

rejimdeyimmmm

diyet benim için hayattaki butun guzelliklerden vaz gecmek zorunda olma durumudur.
diyette yemek yemek artik hayaldir; yenmesi serbest olan herşey hiç zevkli degildir.
her pazartesi sabahı başladığım ve başladığım  anda da aklını yemekten alamadığım  ve  bi daha mı gelcem dünyaya diyerek yemek yemeden önceki pek kısa zaman dilimi....işkence de diyebiliriz:)

ama bu sefer tüm bu düşünceleri yıkıp bir diyetisyene başvurdum, randevu alabilmek için 1 hafta kadar bekledikten sonra randevumu aldım. 3 gündür diyetteyim. yazılan herşeyi harfiyen yerine getiriyorum en önemlisi diyet yaptığım zamanlardaki yemek yemediğinden doğan mutsuzluğum yok.
diyetisyenim hiç bir şey için beni zorlamıyor, herşey bana kalmış durumda. o kadar rahatlatıcı ve inadırıcı anlatıyor ki bir an evvet diyet yapıp kilo vermek istiyorsunuz:)
umarım en kısa formuma kavuşurum...



4 yorum:

  1. sorma canım bende 4 gündür diyetteyim ve benim klo verişim çok düzenlidir 2 kilo verdim bile :)

    YanıtlaSil
  2. sana kolaylıklar zeynep:) yaa benimde başlamam gerekiyo, bu ara kilo aldım yarın pazartesi başlasam mı acaba??:))

    YanıtlaSil
  3. selam arkadaşım bende nasipse 1 hafta içerisinde girmeliyim. doğum kilolarımı atmak ve evlenmeden önceki halime dönmek istiyorum hep hayaller kuruyorum.nasipse bütün kışı spor ve rejim yaparak geçirmek istiyorum. aslında varya rejim yaparken hep daha çok yediğimi hissediyorum. sanırım abur cuburu kesip bol su içmek de çok yararlı olucak ama sıkıntıdan yiyoruz işte. sana başarılar diliyorum inşallah hedefine ulaşırsın. inşallah bende gelecek yaza bomba gibi girerim.

    YanıtlaSil
  4. moda kesh; darısı başıma. bende uzun zamanda verip geri almamak istiyorum.

    pembe ajandanın sahibisi ; bende hafta ortası daha uygun gibi en azından pazartesi sendromundan kurtulursun :)

    özlemcim; bende sürekli erteliyordum ama baktım ne giymek istesem dar yakışmıyor yol yakınken başladım, eski yediği güzel şeylere sayıyorum :)

    YanıtlaSil

 
©Vintage butterfly for zeynep desing by Cns'desing