25 Şubat 2011 Cuma

isme özel önlük isteyenler buraya :)

8 mart dünya kadınlar günü için hediye Kidomino'dan ve  moda-yemektarifleri  blogunun izleyicileri için İsme özel mutfak önlüğü. Bu güzel önlük üzerine istediğiniz ismi veya sözü nakış ile işletebilir ve size veya sevdiğinize özel hale getirebilirsiniz... Krem rengi mutfak önlüğünün kuşakları, şık kalp deseni ile yazılacak yazı kırmızı renktedir. Bu ürünü isterseniz kendiniz kullanabilir isterseniz de anneniz, kız arkadaşınız gibi bir sevdiğinize hediye edebilir ve daima sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz.
sizde bu güzel önlük sizin olsun istiyorsanız buraya tık tık.......



21 Şubat 2011 Pazartesi

iyi haftalar herkese........

bir haftalık üstümde yapışmış olan tembellik duygusunu atmış durumdayım:)
haftaya sevdiğim tatlılardan biriyle başlamak istiyorum bir haftam tatlı geçsin diye
en sevdiğim tatlım waffle..

garip bir bağımlılık waffle.
hiç alakası yokken, ortada hiç sebep yokken, ne alakası varken, birden bire insanın burnuna kokusu gelen ve o andan sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığı şey.

adını tekrar tekrar söyleyince, insanın canının acaip çektiği süper yiyecek. bunu yakınınızda sıcak bi waffle yoksa denemeyin.

waffle'ın kendisiyle adı ne kadar birbirini çağrıştırıyo bilemem, ama bi yiyeceğe bu kadar çekici bi isim seçilemezdi heralde.

pazartesi gününü güzel geçirmek için kendinize hemen güzel bir waffle ısmarlayın derim.....








14 Şubat 2011 Pazartesi

14 şubat ....

sevgilisiz bir sevgililer günü üzerine pazartesi sendromu eklenince tadından yenmez bir gün oldu sanırım:)

12 Şubat 2011 Cumartesi

aşk tesadüfleri sever.........

aşk tesadüfleri sever de ; bütün filmlerin istanbulda geçmesinden yola çıkarsak bir ankaralı olarak ankara konulu bir filmi izlemek çok hoşuma gitti. yönetmen günün en güzel saatlerini ve en güzel hava koşullarını kullanmış ankara'yı göstermek için.

çarpıcı değil ama tatlı mı tatlı bir film. zaten bugüne kadar kaç aşk filmi çarpıcı olabilmiş, kaç tanesi insanın kalbini yerinden sökebilmiş ki? ama gerçekten tatlı bir film; insanın ağzında bir parça eski fotoğraf tadı, bir parça ankara tadı, bir parça aşk tadı bırakıyor.. "bu kadar da tesadüf olur mu canım?" ve türevi cümlelerle tanımlanıyor ama film bu, "film çeviriyorlar" işte; belgesel değil ya bu tesadüflerin gerçekçilikleri tartışma konusu olsun.

mehmet günsür zaten yakışıklı bir adam. herifin uzun saçlı hali de yakışıklı, kısa saçlı hali de yakışıklı, sakalsız hali de yakışıklı falan filan, zaten 1-0 önde. bir de bu adama gitar çaldırarak,  motorsiklete bindirerek karizmasına karizma katmak, yakışıklılığına yakışıklılık eklemekmiştir...
mehmet günsür e olan aşkım bir kat daha artmıştır. keşke evli-mutlu-çocuklu olmasaydı dedirtti:))

10 Şubat 2011 Perşembe

markafoni ve yaşadıklarım:((


markafoniyi  bende hepimiz gibi hergün yeni çıkan kampanyalarıyla  takip ediyorum. 1 aralık tarihinde markafoni den bir çanta satın aldım. çantam ilk başta kalite açısından oldukça güzeldi ama yaklaşık bir ay bile  kullanmadan   çantamın her iki sapıda koptu. ilk başta çok önemsedim ama ardından markafoniyle irtibata geçtim. ürünüme ait  fişim olmamasına ragmen onlara inceleme yapmak  çantamı kargoyla gönderdim. belirli bir inceleme süresi sonunda haber vericeklerini iletmelerine ragmen 1 ay geçmesine en kısa zamanda bilgi vericektir diyerek   bir türlü iade işlemini yapmadılar.
ardından şikayetimvar a markafoniyle ilgili yaşadıklarımı  ilettim. ertesi gün markafoniden bir yetkili aradı, ve bugünde iade işlemini gerçekleştirdiler.
markafoni gibi büyük bir internet alışveriş sitesini illa birine şikayet ederek mi işlem yaptırmak mı lazım bilmiyorum.
ya da  müşteriden direkt iade gelince üründe işlem yapılacaktır diyerek konuyu bir açıklık vermeden devam etmeye çalışıp devreye bir medya kuruluşu girince tutuşarak hemen ürünü iade yoluna gitmesi mi daha büyük etken olur ona da siz karar verin.


mor takıdan sevgililer günü önerileri...

yaklaşı bir haftalık bir aradan sonra yazmayı özlemişim.
sevgiililer gününün yaklaştığı bu hafta da herşey sevgililer günü konseptiyle karşımızda. ben sevgilier gününün  özel bir gün olarak kabul etmeyenlerdenim. ben sevgimi göstermem, sunmam, birlikte olmam tek bir güne sıgdırılamaz gibi geliyor.
ne kadar sevgililer gününe inanmasam da  heryerdeki hediye çılgınlığını kırmızıları seviyorum :)

mor takıda  bizler için birbirinden güzel alternatifler sunuyor.



3 Şubat 2011 Perşembe

ONLY - ALL DERGİSİ İÇİN OYLARINIZI BEKLİYORUM.............

Moda ve yemek tarifleri blogunun sahibesi üniversiteden çok sevdiğim arkadaşım olan Nilay,  Only-All dergisi işbirliği olan Modanın İnteraktif kızları yarışmasıyla 1. etabı geçip, Only mağazasından en yakın takipçisi  olan kardeşiyle kombinlerini oluşturup facebook yarışması için hazırlandılar. Resimlerine kombinlerine bayıldım. 

Hadi bakalım oylarınızı bekliyoruz...

ALL dergisi profesyonel çekimleri için can dostum hazır :)

sizde bu güzel ankaralı blogger e destek olmak istiyorsanız buraya lütfenn...




öncelikle only turkey i ardından resmi begeniyoruz...

2 Şubat 2011 Çarşamba

defne joy foster.....:((((



ölümü hayatın anlamsızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. hala eski programlarını hatırlarım ünlülerin evlerine girip eşyalarını karıştırdığı, kral tv'deki vjlik zamanları...  çok içten, sempatik bir insandı her gördüğümde mutlu olurdum.
 
çok üzdü beni sanki tanıyormuşum gibi.sabahtan beri aklımda.
allah rahmet eylesin defne! sevenlerin seni hiç unutmayacak!


songül cüm nice yıllara!!!

lise yıllarından başlayan aynı iş, aynı üniversite ve akabinde aynı yerde iş arkadaşı  olarak devam eden dostluğumuz 16 yılını devirdi.
bugün 16 yıılık dostumnun dogum günü,  nice mutlu yıllara canım.
benim için dost kelimesinin  yazılışı dahi bende sımsıkı sarılma duygusu uyandırıyor
yaptıkların karşısında teşekkür beklemediğin; yaptıkları karşısında teşekkür beklemeyendir.
benim için her koşul ve şartta benim mutluluğumu isteyendir dostum
nice mutlu saglıklı güzel yıllara dostum, iyi ki dogdun, iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın..........





1 Şubat 2011 Salı

şubat..............

28 günde sona erme. bir sonraki aya ve dolayısıyla maaş gününe tez ulaştırma, kışın süründüren kahrının erken bitmesine vesile olma gibi güzel özelliklere sahip olan ay. ne mutlu bize ki, şubat sayesinde az gün geçirip, koca bir ayı devirebiliyoruz. "e hal böyle ise, ne gerek var diğer 30, bilemedin 31 çeken aylara" dediğinizi duyar gibiyim. haklısınız sevgili kısa çeken ay dostları.

şubat ayının tek zaafı, içinde sevgililer günü gibi, sevgililer türünün düşmanı, her türlü kazığı sevgililere atmak için bugünü bekleyen esnaf ve çiçekçi dostu bir günü bünyesinde barındırması:)
 
©Vintage butterfly for zeynep desing by Cns'desing