12 Şubat 2011 Cumartesi

aşk tesadüfleri sever.........

aşk tesadüfleri sever de ; bütün filmlerin istanbulda geçmesinden yola çıkarsak bir ankaralı olarak ankara konulu bir filmi izlemek çok hoşuma gitti. yönetmen günün en güzel saatlerini ve en güzel hava koşullarını kullanmış ankara'yı göstermek için.

çarpıcı değil ama tatlı mı tatlı bir film. zaten bugüne kadar kaç aşk filmi çarpıcı olabilmiş, kaç tanesi insanın kalbini yerinden sökebilmiş ki? ama gerçekten tatlı bir film; insanın ağzında bir parça eski fotoğraf tadı, bir parça ankara tadı, bir parça aşk tadı bırakıyor.. "bu kadar da tesadüf olur mu canım?" ve türevi cümlelerle tanımlanıyor ama film bu, "film çeviriyorlar" işte; belgesel değil ya bu tesadüflerin gerçekçilikleri tartışma konusu olsun.

mehmet günsür zaten yakışıklı bir adam. herifin uzun saçlı hali de yakışıklı, kısa saçlı hali de yakışıklı, sakalsız hali de yakışıklı falan filan, zaten 1-0 önde. bir de bu adama gitar çaldırarak,  motorsiklete bindirerek karizmasına karizma katmak, yakışıklılığına yakışıklılık eklemekmiştir...
mehmet günsür e olan aşkım bir kat daha artmıştır. keşke evli-mutlu-çocuklu olmasaydı dedirtti:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
©Vintage butterfly for zeynep desing by Cns'desing